Gentenaar maakt na zeven maanden zijn rentree op het trainingsveld

Gentenaar maakt na zeven maanden zijn rentree op het trainingsveld

12 april 2010

 

Dennis Gentenaar heeft na een absentieperiode van zeven maanden zijn rentree gemaakt op het trainingsveld bij VVV-Venlo. De ervaren doelman, die op 20 september van het vorige jaar in de competitiewedstrijd tegen Ajax uitviel met een zware kruisbandblessure, richt zich op een rentree in het aankomende seizoen.

Pas dinsdag zullen trainer Jan van Dijk en zijn collega’s bepalen of de 27-jarige sluitpost speelklaar is. VVV heeft de punten hard nodig in de strijd tegen de promotie/degradatie play-offs. De Venlonaren zijn afgezakt naar de veertiende plek en hebben slechts drie punten voorsprong op nummer zestien Sparta Rotterdam.

 
 

7 augustus 2010

 

Rentree Gentenaar in competitie wedstrijd

Dennis Gentenaar staat vanavond voor het eerst in bijna een jaar weer onder de lat bij VVV-Venlo. De ervaren doelman doet dat uitgerekend tegen zijn oude club NEC, waarvoor hij jarenlang speelde. De 34-jarige Gentenaar scheurde begin vorig seizoen een kruisband van zijn linkerknie en was daardoor het hele jaar uitgeschakeld.Trainer Jan van Dijk heeft met Gentenaar en Kevin Begois twee betrouwbare doelmannen in zijn selectie. Begois brak vorige week echter zijn neus, waardoor Gentenaar de voorkeur krijgt.
Deel dit artikel

Meer nieuws

productie tigo fck docu kruisband blessure
Het mentale aspect van de voorste kruisbandblessure bij amateursporters
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Keeper Alblas scheurt voor derde keer zijn voorste kruisband
Return to running too quickly after ACL surgery
Blog #8: Starten met hardlopen na een voorste-kruisbandoperatie