Ex-Feyenoorder Ryo Miyaichi voorlopig niet in actie

Ex-Feyenoorder Ryo Miyaichi voorlopig niet in actie

28 juli 2015

 

Slecht nieuws voor Ryo Miyaichi. De Japanner, die ooit speelde voor Feyenoord en FC Twente, komt door een zware knieblessure voorlopig niet in actie.

Tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano scheurde de 22-jarige aanvaller zijn kruisband van de linkerknie. Voor onderzoek ging Miyaichi naar de Dr. Heinz Jürgen Eichhorn. Deze Duitse kniespecialist heeft de kruisband vervangen zodat de revalidatie kan beginnen.

Miyaichi was een ware attractie toen hij begin 2011 als 18-jarige dribbelwonder in De Kuip belandde. Maar de Japanner, op huurbasis gekomen van Arsenal, kon de hoge verwachtingen na zijn verblijf bij Feyenoord nooit meer waarmaken. Ook bij zijn terugkeer op de Nederlandse velden bij FC Twente kon hij ook al niet overtuigen en maakte hij vooral minuten met de beloften van FC Twente in de Jupiler League.

Na de uitleenbeurten bij respectievelijk Feyenoord, Bolton Wanderers, Wigan Athletic en FC Twente liet Arsenal de inmiddels 22-jarige aanvaller deze zomer transfervrij naar FC Sankt Pauli (actief in de Tweede Bundesliga) vertrekken. Hier tekende hij voor 3 jaar.

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
K.N.I.E. deel 38: Elçin Bayar
spanje
FC Barcelona bevestigt kruisband blessure Gavi
spanje
Gavi scheurt voorste kruisband