FC Kruisband gelooft dat met het delen van kennis de kwaliteit van de voorste kruisband behandeling
kan worden verbeterd.

Van de diagnose, de operatie, de revalidatie tot de rentree… en daarna.  Stel hier je vragen, geef advies, deel je ervaringen en kennis of vraag informatie over de (voorste) kruisband blessure. Veel lotgenoten, ervaringsdeskundige, fysiotherapeuten en medisch specialisten bekijken dit en wellicht helpt het je!

Doe mee aan het FC Kruisband onderzoek • Richard
  Beantwoorden

  Hoi allemaal,
  Ik heb 5 jaar geleden mijn voorste kruisband afgescheurd aan mijn rechter knie met voetbal. Ben daarna onder het mes geweest en dacht na 4 maanden weer dat ik vrij fit was. Helaas was dit niet het geval en scheurde in mijn revalidatieproces mijn kruisband opnieuw af. Ik ben daarna weer opnieuw onder het mes geweest. En dat is uit eindelijk tot succes uitgebracht. Heb 2 jaar mogen spelen. En helaas ben ik een pechvogel want scheurde daarna mijn kruisband van mijn linker knie. Mijn lichaam heeft veel moeten compenseren vanwege een zwakke knie. Ik heb zelf gerevalideerd en ben er helaas niet uitgekomen. 5-6 x in de week naar de sportschool. Maar dit is niet het succes om weer terug te komen op het voetbalveld. Dit jaar heb ik toch weer gekozen om voor een operatie te gaan. Heb nu inmiddels een hele goede fysio die jong is en gemotiveerd. Zelf ben ik ontzettend gemotiveerd ondanks ik hem nu voor de derde keer heb afgescheurd. Ik train naast dat ik werk 5 keer in de week bij de sportschool en ga 2 keer in de week naar de fysio. In de sportschool ben ik nu heel anders bezig door alle tips van mijn fysio. Ik ben ervan overtuigd als je er alles aan doet om weer fit te worden kan je na drie keer je kruisbanden te hebben afgescheurd links(1) en rechts(2) weer volledig fit worden. Ik ben een geboren voetballer en kan het niet los laten. Alleen wil iedereen een tip mee geven. Ga niet denken dat je dit met de sportschool gaat redden. Maar echt met professionele hulp. Dit is mijn fout geweest in het verleden.
  Nog 7 maanden te gaan en ben weer top fit! We leven maar 1 keer en zorg dat je van je fouten leert en probeer die te verbeteren! Kijk naar de dingen die niet goed gaan of die je beter had kunnen doen. En probeer daar je positifiteit uit te halen. Waar een wil is is een weg! Die weg is zwaar maar als je het aandurft kom je er nog sterker uit dan je ooit geweest bent.
  Groeten Richard

Laat een reactie achter

0