Eerste officiele wedstrijd na revalidatie voor Vejinovic bij AZ

Eerste officiele wedstrijd na revalidatie voor Vejinovic bij AZ

28 september 2018

 

AZ-middenvelder Marko Vejinovic maakte donderdagavond in de bekerwedstrijd tegen zaterdaghoofdklasser Alcides uit Meppel zijn rentree na bijna een jaar revalideren. De controlerende middenvelder speelde bijna een uur mee in zijn eerste officiële wedstrijd. ‘Die knie voelt fantastisch’.

Op 1 oktober vorig jaar scheurde Vejinovic zijn voorste kruisband tegen Feyenoord. De middenvelder maakte al wat minuten in oefenduels en mocht donderdagavond dus voor het eerst weer in een officieel duel van AZ meedoen. “Het was lekker om na een lange tijd weer minuten te maken, dus ik ben heel blij”, zei Vejinovic, die een uur meedeed in de 0-6 zege. “Ik voel de knie helemaal niet en dat is waar het om draait. Ik heb alles kunnen geven, dus het gaat best goed. Dit is voor mij een begin en het smaakt naar meer”, vervolgde Vejinovic.

 

Wanneer de interviewer van FOX Sports opmerkt dat Vejinovic ‘geen patiënt meer is, maar weer voetballer’, wordt hij gecorrigeerd. “Ik ben nooit patiënt geweest, nooit zo gevoeld. Ik heb nog steeds genoeg kunnen doen en dat doe ik nog steeds. Er zit nog genoeg rek in en daar ga ik voor.”

 

Deel dit artikel

Meer nieuws

engeland
Kruisbandblessure voor Kroaat Perisic
nederland
FC Kruisband in de eredivisie seizoen 2023/2024
engeland
Zware knieblessure Jurriën Timber