Cole mag eindelijk denken aan terugkeer

Cole mag eindelijk denken aan terugkeer

23 september 2009

 

Joe Cole staat op het punt zijn rentree te maken in het eerste elftal van Chelsea. De Engelsman stond de afgelopen acht maanden langs de zijlijn met een zware knieblessure.
Cole liep afgelopen seizoen een gescheurde kruisband op en stond voor een maandenlange revalidatie. Woensdagavond maakt hij naar alle waarschijnlijkheid zijn rentree in het shirt van Chelsea, wanneer The Blues in de League Cup Queens Park Rangers ontmoeten.

De middenvelder is maar wat blij dat hij zijn kicksen weer mag onderbinden. “Ik heb mijn wedstrijden echt gemist, het was zwaar om het team aan het werk te zien. Ik ben nu 27 en heb nu wel zo’n beetje alles meegemaakt in mijn carrière. Mentaal was ik sterk genoeg om deze blessure en de revalidatieperiode te doorstaan”, zegt Cole in gesprek met The Sun.

De acht maanden waarin hij geen bal mocht aanraken hebben Cole niet geknakt. “Ik heb me alleen gerealiseerd hoe gelukkig ik ben dat ik mijn geld verdien als voetballer. Zelfs als een voetballer die geblesseerd is. Ik heb elke dag hard getraind en deed dat dagelijks met een lach op mijn gezicht.”

Deel dit artikel

Meer nieuws

logo fck
PSG verdediger Hernández scheurt opnieuw kruisband
nederland
PSV verdediger Dest komende 9 maanden uitgeschakeld
engeland
Timber maakt rentree bij beloften Arsenal en scoort wonderschoon